Najnovšie recenzie zo sekcie Nabíjačky pre elektromobily
doporučujem ju je dobrá
EVPartner Nabíjačka pre elektromobil a Plug-in hybrid Typ 2 do 5-kolíkovej zásuvky CEE 400 V 11 kW 10 m
- vyhovujúca cena
- Dal sa vybrať 5m aj 10m
- Časovač funguje jednoducho len sa kliká na tlačidlo a to mení časovač nabíjania 2h, 4h, 6h a pod. veľmi jednoduché. zvláda aj dôchodca žiadne zložité programovanie
- odskúšané aj 4kw nabíjanie aj 11kW nabíjanie
- menenie prúdu na nabíjačke výhoda obrovská
- To sa nedá posúdiť. robí to čo má.
neporovnávam len hodnotím, že za tieto peniaze som viac dostať nemohol. Je to ideálny parťák na nabíjanie doma garáž chata v lete ide s nami do Chorvátska. jedným slovom. radosť.
EVPartner Nabíjačka pre elektromobil a Plug-in hybrid Typ 2 do 5-kolíkovej zásuvky CEE 400 V 11 kW 5 m
- Dá sa vybrať nabíjanie akým výkonom si prajete nabíať
- Na tele nabíjačky je aj displej a keď sa pripevní na stenu s hmoždinami vyzerá ako taký pekný wallbox
Dobrý deň, túto nabíjačku odporúčam vzhľadom na jej schopnosť meniť výkon nabíjania toto nemajú ani originál nabíjačky. Podľa toho čo som tak čítal je to pre elektromobil najlepšie. Vie sa tak dobíjať cez deň inak - v noci inak. funguje super s hyundai Kona
Profi nabíjačka do päťkolíku dobre sa používa a nabíja trojfázovo takže šetrí baterku. Rovnomerne vyťažuje palubnú nabíjačku. nesmrdí ani sa neprehrieva. Dobré balenie s púzdrom.
- nemám
Overená funkčná nabíjačka. Dala by sa nahodiť aj na stenu fixne. Hmoždiny v balení. Odoslali mi to z Bratislavy na druhý deň som ju mal. Cena výhodná. komplikácie žiadne. spokojnosť
- Cena v čase nákupu len 179 eur
- Nabíjačka si zapamätá naposledy nastavený výkon aj po odpojení
- dobrá na prenášanie
- aktuálne neviem
Funguje aj s najnovším Audi , nabíjam v noci tak je mi dosť jedno ako rýchlo ale nastavenie výkonu je dobrá funkcia to nemala ani originál nabíjačka k autu. Displej má všeliaké funkcie ale ja to nepoužívam. Len pripojím a nabíja. Pamätá si naposledy nastavený výkon. cena nabíjačky bola v čase môjho nákupu 179 euro čo bola jedna z najlepších cien na Heuréke.
- Pasuje do 5kolíkovej zásuvky
- netreba platiť za drahý WallBox ak človek nechce tie funkcie
- dlhý kábel už integrovaný v nabíjačke a netreba tak dokupovať kábel
- aj pri 11 kW dlhodobo nejaví známky prehriatia
- teplotné čídlo je aj v koncovke typ 2 a nabíjačka si tak kontroluje celý proces vypína sa pri 75°C bežná teplota mnou nameraná bola 30°C infra teplomerom takže hlboko pod bezpečným limitom
- integrovaná ochrana aj pred spätným prúdom - toto je podstatné pre elektromobily s väčšou kapacitou batérie
- LCD displej aj s pokročilou diagnostikou
Výrobca garantuje 10tisíc nabíjacích cyklov 0 až 100% až sa tomu veriť nechce ale radšej som keď garanciu mám ako nemám a niekto na to myslel a má to spočítané preto som si aj vybral túto a nie inú značku lebo na to že je trojfázová a už s novými typmi vodičov s bezkyslíkatej medi je pomer cena/ výkon viac ako dobrý. Môže vysieť z 380/ 400V zásuvky nepretržite netreba ju nijako upevňovať ani montovať drží veľmi pevne a na jej odpojenie treba viac sily to je dobré aspoň nehrozí že by ju niekto omylom vypojil. Druhá strana typ 2 konektora má obojstranné aretačné poistky ako už býva zvykom u lepších nabíjačiek. celkovo vydarený produkt
- 380V/ 400V 5 kolík 3 fáza
- Takmer žiadne straty na nabíjaní medzi bat. a gridom
- Dosť pevná nebál by som sa ju aj poprenášať ak by trebalo
- Lepšie ako drahé WallBoxy
Auto ukazuje príkon 11,2 a nabíjačka 11,15 W to je strata ktorá je menšia ako 1 percento dosť dobré výsledky. Určite ju budem ďalej odporúčať lebo osobne nevidím moc zmysel si platiť za Sectron keď je o dve stovky drahší a nemá ani toľko funkcionalít. Len chcel som ešte jednu na dom k rodičom - ale je vypredaná tak dúfajme ešte bude.
Moderná nabka na EV aj PHEV nebol problém nikdy a išlaaj v daždi keď na ňu lialo. Asi dobrá za tú cenu bez komentára
- Dlhá presne akú sme hľadali
- U nás sa nabíjajú autá 24/7 nabíjačka to zvláda
- dosť podrobný info displej
- Trochu nám kolíše napätie v sieti keďže máme sídlo firmy na dosť opustenej lokalite ale nabíjačke to nevadí ide aj pri 215V aj pri 240V
- Prijal by som aj 20m ale na tie prípady máme bubón predlžovák
- Normálna koncovka vidlica 230 V
- Výrobca dobre zabalil elektroniku do bubliniek pri preprave sa nepoškodi
- IP65 nielen koncovky ale aj ovládací panel
Kupovane ako zalozna riesenie zatialvyskusane len 3x ale fungovalo vsetko. Kompatibilne s EV aj PHEV nie je problem nabijat aj velke baterie 100kWh odskusane.
- pekný moderný dizajn
- kabeláž ani riadiaca elektronika nejavia známky prehrievania
- po pripojení hneď fungoval
5m je ideálna zlatá stredná cesta ale sú situácie, že by mi stačil aj 3m. potom som kúpil ešte jednu. za takúto cenu sa oplatil.
- Vynikajúca dĺžka 10m obídem s ním celú dvojgaráž
- LCD obrazovka na nabíjačke a dobre viditeľné informácie
- Nabíja plných 3,6 kW až 3,7 kW
- nastavovanie výkonu nabíjania
Hľadal som presne 10m dokonalá veľkosť pre dvojgaráž a za dobrú cenu. Kábel je pevný neláme sa.
nabijacka vyzera, ze aj nieco vydrzi, uz mi dvakrat spadla a stale funguje. Brane ako rezerva, kedze mne predajca ani vyrobca tuto nabijacku nedodal musel som si ju dokupovat a odporucil mi ju priamo dealer ze su s nimi spokojni. Vyhodou je, ze je to do obycajnej zasuvky a netreba nic riesit rano je auto nabite.
- Neprehrieva sa
- Má displej
- 3,6 kW vie udržať aj dlhodobo
- vhodná aj na vonkajšie použitie
To, že to má nastaviteľný prúd v tejto cene je doslova milé prekvapenie. Nečakal som že to bude tak dobre fungovať nabíjanie sa pri prepínaní nepreruší a pokračuje. Dá sa zmotať a hodiť do kufra či do frunku. Displej ukazuje napätie, teplotu, čas, aj prúd. Kto by chcel môže si to pripevniť pribalenými hmoždinami na stenu. kábel 5m tak akurát výhoda že sú aj 3m aj 10m prevedenia. zatiaľ vyskúšané na troch EV a jednom PHEV nabíjanie sa vždy spustilo ihneď.
- Dĺžka 3 m kábel sa mi nikde nepantá po zemi
- konektory sú chránené
- vodeodolná IP65
- rozoberal som ju a má v sebe aj prúdový chránič to nebýva zvykom v tejto cene
- displej
Pomer cena výkon vychádzala najlepšie a tak som vyskúšal. nedalo mi a ako elektrikár som ju rozobral zaujímalo ma čo je vo vnútri. celkom nadimenzované kondenzátory a prúdový chránič vôbec nebývajú zvykom. To je dobre vedieť lebo sa to nikde neuvádza a nebojím sa ju používať aj na miestach kde je horšia elektroinštalácia alebo na drahších autách, ktoré sa mi vystriedajú v garáži.
- po pripojeni do elekriky vsetko hned fungovalo
- ziadna konfiguracia len pripojit a funguje
- neprehrieva sa nepisti funguje spolahlivo
- nemecky vyrobok
- da sa ju mat na stene aj v aute je mala skladna
Da sa nastavovat nabijacivykon to je super lebo na chate mam horsiu starsiu elekriku a doma to zas ide na plno. displej ukazuje vsetko podstatne co nebyva zvykom v tejto cene. prekvapili ma hmozdinky v baleni nemusi to vysiet zo zasuvky. za tu cenu aj krytka portu. priazniva cena nemecka znacka, vsetko ok.
Nabíjačka sa nezahrieva, prakticky displej, ukazuje veľa zaujímavých funkcií ohľadom nabíjania, dlhý kábel, Koncovka chránená
OK
- Všetko v jednom, výborne ceske riešenie.
- Pre domáce nabíjanie nepotrebujete viać všetky info na displeji.
- Dúfajme, že neodíde elektronika pristrojá, želám dlhu životnosť.
- Variabilita dĺžky kábla.
- O žiadnej momentálne neviem. Akurát ak auto nemá palubnú nabijacku od výroby 22kW, tak mu je silnejšia nabíjačka zbytočná. Možno sa to bude dať využiť pri novších modeloch aút.
Výborne komplexne riesenie 1 faza\3 fázy pre domáce a mobilné riesenie, včítane monitoru spotreby a histórie nabíjania. Bleskové dodanie aj na Slovensko. Paráda, asi aktuálne to lepšie na trhu, za primeranú cenu.
Zobrazujem 21 - 40 zo 52 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »